Waarom energie vergelijken

Een vraag die nog steeds vaak gesteld word is waarom energie vergelijken? Het antwoord daarop is simpel, het levert je gewoon simpelweg enorm veel geld op.

Waarom vergelijken en overstappen?

In 2004 is de wet veranderd en is de vrije markt voor energieleveranciers ontstaan. Dit wil zeggen dat energieleveranciers sinds 2004 hun eigen prijzen mogen bepalen. Hierdoor is meer dan 50% van de consumenten al eens overgestapt naar een andere energieleverancier. Maar slechts 9% heeft gebruik gemaakt van een energievergelijker. Zonde want je kunt veel meer besparen wanneer je gebruik maakt van een vergelijker.

Eenvoudig energie vergelijken

Vaak word er gedacht dat energie vergelijken een heel gedoe is. In tegendeel zelfs, met de vergelijker van energie-vergelijken.eu ben je zo klaar. Je vult een aantal gegevens in en je krijgt direct het goedkoopste aanbod te zien. Je meld je aan bij de leverancier via onze site en jouw nieuwe leverancier regelt de rest.

Nergens goedkoper

Je vind bijna nergens anders een goedkoper aanbod dan bij ons. Sinds de liberalisering word er steeds vaker energie vergeleken op vergelijkingssites. Energieleveranciers zijn natuurlijk niet gek, en concurreren met andere energieleveranciers. Maak dus snel gebruik van onze energie vergelijker.

Besparen?

Beoordelingen

Waarom energie-vergelijken.eu

1. Bespaar tot 500 euro per jaar
2. Overstappen is zo geregeld
3. 14 dagen bedenktijd
4. 100% betrouwbaar
5. Exclusieve aanbiedingen